Last-minute reizen

Reisorganisaties met last minute vakanties

Klik op een banner om de informatie van een reisorganisatie met last-minute aanbiedingen op te vragen. Zonder de beurs te verlaten; je kunt altijd verder zoeken via de thematische indexen of via de plattegrond waarop alle deelnemende reisorganisaties staan.

 
 
Voor snelle beslissers: vliegtickets tot 3 dagen voor vertrek. Hotels en huurauto's desnoods op de dag van vertrek. Boek direct bij de verhuurder: zonder reisbureau, zonder boekingskosten. Maar met internetkorting!
 
Zoek op bestemming, prijs en bijzondere wensen kamers in 50.000 hotels. Boek real-time bij het hotel zelf en ontvang à la minute een bevestiging. Aantrekkelijke kortingen, ook op huurauto's en campers op elk vliegveld.
 
Meer dan 10.000 vakantiebungalows in Nederland, waaronder tientallen vakantieparken in alle provincies. Een nog grotere keus aan vakantiewoningen, appartementen, chalets en bungalows in de rest van Europa en daarbuiten.
 
Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden  

Zoek je reistips of wil je vast wat sfeer proeven? Het online reismagazine staat vol onafhankelijke reisinformatie en uitgebreide reisverslagen met veel fraaie foto's over reisbestemmingen in tientallen landen. Of wissel ervaringen uit en stel vragen aan andere reizigers in het reizigersforum. Reisgezelschap vind je via het reisgenoten-prikbord.

Bij Anders Reizen vindt de reiziger die meer zoekt dan zon, zee en strand alles van zijn of haar gading op één plek. Via onze gratis nieuwsbrief houden we je bovendien op de hoogte van nieuwe reisverslagen in ons magazine. Er is ook een rubriek met beursnieuwtjes: welke exposanten zijn erbij gekomen, wie heeft een nieuw programma online?