Fly-drives

Reisorganisaties met fly & drive vakanties

Klik op een banner om de informatie van een reisorganisatie met fly-drives op te vragen. Zonder de beurs te verlaten; je kunt altijd verder zoeken via de thematische indexen of via de plattegrond waarop alle deelnemende reisorganisaties staan.

 
 
Een dirtroaddrive door de outback of met een catamaran over het Barrierreef. Maak je eigen reisplan of kies een rondreis samengesteld op basis van onze reiservaringen. De Australië-reisspecialisten helpen je graag.
 
-> Balionline Van het magische Tirtagangga tot het paradijsstrand op Bukit. Maak je eigen reisplan of kies een rondreis samengesteld op basis van onze reiservaringen. De Bali-reisspecialisten helpen je graag.
 
-> Brazillië online Ontdek de spectaculaire natuur, verken de koloniale stadjes en bruisend Rio. Maak je eigen reisplan of kies een rondreis samengesteld op basis van onze reiservaringen. De Brazilië-reisspecialisten helpen je graag.
 
-> Canada online Stap in de ruige rockies en ontdek walvisstaarten en sproeifonteinen. Maak je eigen reisplan of kies een complete rondreis. De Canada-reisspecialisten helpen je graag.
 
-> Cubaonline Van rancho's en tabaksvelden tot luieren op het koraalstrand. Maak zelf je eigen reisplan of kies voor een complete rondreis samengesteld op basis van onze reiservaringen. De Cuba-reisspecialisten helpen je graag.
 
-> Costaricaonline Ontmoet blaf-apen en brulkikkers en kano naar het schildpadstrand. Maak je eigen reisplan of kies een rondreis samengesteld op basis van onze reiservaringen. De Costa Rica-reisspecialisten helpen je graag.
 
De safarispecialist voor Oostelijk en Zuidelijk Afrika! Zoekt u een avontuurlijke kampeersafari, comfortabele rondreis, luxe lodge safari, selfdrive of liever maatwerk? We helpen u graag.
 
-> Italiëonline Bouw je eigen reis met 'Goudenheuvel Vesparoute' en 'Pasta maken met di mamma' of kies een complete autorondreis. De Italië reisspecialisten helpen je graag bij het samenstellen van je reis.
 
-> Maleisiëonline Van de mangrovesafari tot het paradijselijke Pulau Pangkor. Maak zelf je eigen reisplan of kies voor een complete rondreis samengesteld op basis van onze reiservaringen. De Maleisië-reisspecialisten helpen je graag.
 
-> Marokkoonline Van kashba's en dadelvalleien tot de berbers in de bergen. Maak je eigen reisplan of kies een rondreis samengesteld op basis van onze reiservaringen. De Marokko-reisspecialisten helpen je graag.
 
-> Mexico online De Mayaroute, dolfijneilanden en jungletempels. Maak je eigen reisplan of kies een rondreis samengesteld op basis van onze reiservaringen. De Mexico-reisspecialisten helpen je graag.
 
-> Namibiëonline Zandduinen en klipspringers, dorstige olifanten en Himba's in Kakoaland. Stel zelf je eigen Namibië-reis samen. Onze reisspecialisten helpen je graag.
 
Slapen op een schapenboerderij en wandelen tussen de pinguïns. Maak je eigen reisplan of kies een rondreis samengesteld op basis van onze reiservaringen. De Nieuw-Zeeland-reisspecialisten helpen je graag.
 
-> Outsight Travel Stel met onze losse bouwstenen je eigen avontuur samen. Fly-drive's, autohuur, autorondreizen, avontuurlijke accommodaties, startpakketten en vele andere individuele mogelijkheden!
 
-> Portugal Rijd met je huurauto van de Portugese kust naar het achterland. Onderweg slaap je op de leukste plekjes: in een patiohotel met mozaïeken tegeltjes of op een portboerderij.
 
-> Spanjeonline Rijd langs olijfbomen en zonnebloemvelden net een dorpje verder; ontdek landelijk Andalusië met je eigen huurauto. Maak je eigen reisplan of kies een complete rondreis.
 
-> USAonline Van glamourstad naar cowboyland, je roadtrip door de USA. Maak je eigen reisplan of kies een complete rondreis. De Amerika-reisspecialisten helpen je graag.
 
Reserveer een voordelige huurauto of camper op ieder vliegveld. Boek real-time kamers in 50.000 hotels wereldwijd. Maak uw keus uit 400 golfpakketten in de beste resorts in 24 landen of uit een overweldigend aanbod van cruises.
 
Slapen bij de struisvogels of picknicken op een wijnfarm. Maak je eigen reisplan of kies een rondreis samengesteld op basis van onze reiservaringen. De Zuid-Afrika-reisspecialisten helpen je graag.
 
Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden  

Zoek je reistips of wil je vast wat sfeer proeven? Het online reismagazine staat vol onafhankelijke reisinformatie en uitgebreide reisverslagen met veel fraaie foto's over reisbestemmingen in tientallen landen. Of wissel ervaringen uit en stel vragen aan andere reizigers in het reizigersforum. Reisgezelschap vind je via het reisgenoten-prikbord.

Bij Anders Reizen vindt de reiziger die meer zoekt dan zon, zee en strand alles van zijn of haar gading op één plek. Via onze gratis nieuwsbrief houden we je bovendien op de hoogte van nieuwe reisverslagen in ons magazine. Er is ook een rubriek met beursnieuwtjes: welke exposanten zijn erbij gekomen, wie heeft een nieuw programma online?